acquista 90 €, ricevi la spedizione gratuita
0
dss 0
0 0,00€
Il carrello è vuoto!
Paris Saint-Germain Champions League måste lita på honom
16 Nov

Paris Saint-Germain Champions League måste lita på honom

Den 13 november inledde den japanska omgången av den sydamerikanska VM-förberedelsen en fokusmatch, Messi iförd Argentina maglie da calcio ledde Argentina mot Uruguay ledd av Suarez. På grund av osäkerheten kring knäskadan valde Messi att gå från bänken konservativt i denna match. Scaloni gjorde det klart innan matchen att om Messi återhämtar sig helt kommer han att starta. Men om Messi känner att han behöver anpassa sig långsamt så sätts han på bänken.

Till slut kom Messi på bänken när matchen närmade sig 80 minuter. I den här matchen var det hans landslagsbror Dybala som ersatte Messi. Dybalas prestation i det här spelet var ganska bra. Även om Dybala inte spelade en central roll när han stod inför hög press, hjälpte han åtminstone Di Maria att göra det enda målet för det argentinska laget. Se till att laget får trepoängaren stadigt. Talar från hjärtat, Dybalas prestation i det här spelet är fortfarande bra. Som forward har han nästan gjort allt han kan. Men om han dömer Dybala ur lagets kärna, då är han Inte nog.

För Paris Saint-Germain vill de ha Messis försiktiga inställning. Nästa mål för Messi och Paris Saint-Germain den här säsongen är trots allt detsamma, och det är att slå Champions League. Först när Messi bär nuova maglia Paris Saint-Germain garanterar hans hälsa och integreras i laget smidigt, då har Paris Saint-Germain självförtroendet att slå Champions League.